BSO

Alle ruimte voor talent én voor plezier!

Wij vormen een kindcentrum met Doomijn. Op onze BSO  is het goed toeven. We zijn kleinschalig en dat maakt het huiselijk en gezellig. Precies wat kinderen nodig hebben als ze uit school komen. We hebben dan ook alle aandacht voor talenten en interesses. Sterker nog, we stimuleren ieder kind om nieuwsgierig, creatief en vooral zichzelf te zijn.Actief bewegen in het speellokaal, fietsen of skaten op het plein, verstoppertje spelen in onze natuurlijke tuin of rustig knutselen en lezen.

Het kan en we doen het allemaal!

We vinden elkaar in projecten, in gezamenlijke activiteiten en wanneer we feestvieren. Heel gezellig dus! Bij ons maken kinderen hun eigen dag. Daar denken en beslissen ze continu over mee. Da’s wel zo leuk en gezellig, en bovenal bijzonder leerzaam. Mooi meegenomen, niet waar?

Het kindcentrum ligt op een fijne en groene plek midden in Meppel. We hebben hier alles op loop- en wandelafstand. Superfijn, want buiten zijn en buiten spelen, daar worden alle kinderen blij van!

Het is dus altijd goed en fijn op de bso . Kom snel eens kennismaken, we kijken naar je uit!