Peuteropvang

Spelen met plezier, groeien in alle vrijheid!

Onze peuteropvang, onderdeel van kindcentrum De Woldstroom, ligt in een gezellige, kinderrijke buurt, dichtbij veel vermaak.

We zijn lekker vaak buiten. Een wandeling door de stad, een bezoekje aan de speeltuin óf een uitje naar het wandelbos. Alles ligt op steenworp afstand.

Op ons eigen besloten plein vermaken we ons ook opperbest. Hier kunnen we naar hartenlust fietsen, klauteren, glijden en graven in de zandbak. Bij minder mooi weer kunnen we het speellokaal in voor een beetje beweging of voor dolle pret. Gezellig knutselen doen we ook, we werken met wisselende thema’s bijvoorbeeld. Mensen, Kunst, Kleding of Wonen...

Regelmatig ontmoeten wij de kleuters, we gaan samen buiten spelen, we doen activiteiten en vieren samen feest. Zo kunnen de peuters al wennen aan de basisschool en kennismaken met de kinderen en juffen van groep 1. Kinderen worden wijzer terwijl ze spelen. En vooral op de momenten dat ze zelf kiezen wat ze willen doen, want dan ervaren ze de meeste vrijheid. En dat is precies waar we het elke dag voor doen!

Heel inspirerend en leerzaam!

Documenten