Activiteiten kalender BSO

12 februari 2020

Beste ouders en kinderen, hieronder kunt u de activiteiten zien die wij aankomende weken weer gaan doen met de kinderen die wekelijks onze BSO bezoeken. De activiteiten zijn door de kinderen zelf bedacht, zij mogen hierover meedenken en beslissen!

Lijkt het jouw kind ook leuk om mee te doen dan kan je altijd even informeren naar de incidentele kinderopvang mogelijkheden bij de BSO.

Een aantal keren per jaar is er een open activiteit, hier mogen alle kinderen van de Woldstroom aan mee doen. Deze wordt altijd apart aangekondigd. Soms moeten kinderen zich er voor aanmelden omdat er maar beperkt ruimte is.

Activiteitenkalender BSO kind centrum de Woldstroom
24-26 februari

Maandag : Kookworkshop! De kinderen hebben al bedacht wat we gaan maken.
Deze week vieren we nog een beetje carnaval, we gaan ons verkleden, maken maskers en bakken worstenbrood.

2-6 maart
Dinsdag en woensdag : Kookworkshop
We gaan naar de winkel boodschappen doen voor de kookworkshop en we zoeken ook leuke en onbekende producten die we deze week kunnen gebruiken in onze smaakjes proeverij!

9-13 maart
Donderdag en vrijdag kookworkshop.
Verder gaan we wandelen en op zoek naar mooie schatten uit de natuur, stokken, veren stenen enz.. Hiermee gaan we volgende week mooie kunstwerken maken.

Vanaf 16 maart starten we met een gezamenlijk project over kunst. De schoolkinderen, peuters, kinderopvang en de BSO werken dan toe naar een spectaculaire expositie van kunst, dans, muziek en fotografie.

De afsluiting zal op donderdag 9 april zijn!