Peuterpas

Uw kind is vast, net als u, heel erg nieuwsgierig naar de 'echte' school. Hoe leuk en spannend is het dan om, samen met uw kind, alvast een uurtje naar school te gaan? Samen leren, ontdekken en sfeer proeven op school. Op elke derde woensdag van de maand organiseren we daarom PeuterPas. U bent dan samen met uw peuter van harte welkom om vrijblijvend een uurtje bij ons op school te komen.

Klik hier om u op te geven.

Let op! De Woldstroom werkt met aangepaste tijden t.o.v. de andere Promes scholen.

De kinderen zijn welkom van 08.30 uur tot 09.30 uur en draaien mee in een van onze kleutergroepen om echt samen te kunnen spelen.

Data peuterpas schooljaar 2019 - 2020:

• 16 oktober 2019
  • 20 november 2019
  • 15 januari 2020
  • 12 februari 2020
  • 18 maart 2020
  • 15 april 2020
  • 20 mei 2020
  • 17 juni 2020

PeuterPas is er ook op andere scholen van Stichting Promes:
- Commissaris Gaarlandtschool
- De Sprinkels